0
Winkelwagen
€ 0,00

Beste prijs- kwaliteitsverhouding van 2014!

Voor het tweede jaar op rij hebben wij van Pro E-bike een beste prijs/kwaliteitsverhouding predikaat behaald bij elektrischefietsen.com. Het gaat om de Nexus 7 fiets van € 1249,-.


De Nexus 7 is winnaar van de beste prijs/kwaliteitsverhouding tot en met € 1499,-. Dus wanneer u voor uzelf een budget had vrij gehouden tot € 1499,- bent u bij Pro E-bike aan het juiste adres. De ebikes van Pro E-bike zijn voornamelijk gestest op kwaliteit en comfort. Dat zijn immers de belangrijkste aspecten om in acht te nemen wanneer u een elektrische fiets wilt kopen. Zo zijn de zithouding, trapondersteuning en accuduur getest. Ook de remmen, handvatten, zadel, handvatten etc. zijn uiteraard meegenomen in de beoordeling. Ook die zijn van uitstekende kwaliteit op onze fietsen en maken de rijervaring compleet.

Wij zijn erg trots om voor het tweede jaar op rij de titel beste prijs/kwaliteit tot € 1499,- binnen te hebben bemachtigd. En voor de consument is het nu ook duidelijk. Wilt u een ebike kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Bekijk onze fietsen >

    29-09-2014 00:00