0
Winkelwagen
€ 0,00

Over Pro E-bike

Pro E-bike is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in elektrische fietsen ofwel E-bikes. De kracht van Pro E-bike ligt deels in onze verkoopstructuur. Want als u uw elektrische fiets bij Pro E-bike koopt, koopt u direct van de fabrikant.

Omdat we geen gebruik maken van tussenhandelaren kunnen wij u een elektrische fiets van zeer hoge kwaliteit aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Wij regelen het onderhoud en de garantie van de Pro E-bike bij u aan huis.

Wij blijven ons concentreren op de kwaliteit en ontwerp van onze elektrische fietsen die daardoor zeer gebruiksvriendelijk en verrassend compleet uitgerust zijn.

Over Pro E-bike

Over de elektrische fietsen

Techniek

De Pro E-bike maakt gebruik van elektrische trapondersteuning. Dit houdt in dat u zelf moet trappen en dat de 250 Watt elektromotor u daarbij ondersteunt. Hiermee kunt u een comfortabele maximumsnelheid bereiken van 25km per uur.

Alle modellen van de Pro E-bike zijn voorzien van topkwaliteit merkonderdelen van Shimano, AXA, Samsung en Panasonic. Een verende voorvork en een verende zadelpen zijn standaard, evenals een duidelijk afleesbaar en compleet LCD-scherm met informatie over acculading, actieradius, snelheid en afgelegde afstand. Bovendien hebben we extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid.

Toelating

Uiteraard zijn alle modellen toegelaten voor gebruik op de openbare weg in Nederland en Europa en zijn ze voorzien van het Europese EN15194 keurmerk. U kunt de fiets besturen zonder rijbewijs of bromfietscertificaat en ook hoeft u geen helm te dragen. Ook een speciale verzekering is niet verplicht.

Beste bezoeker,

Wegens de huidge maatregelen is het bezoeken van de showroom alleen mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken.