0
Winkelwagen
€ 0,00

Retourneren

Indien u een elektrische fiets rechtstreeks bij Pro E-bike op de site bestelt, dan kunt u de elektrische fiets aan ons retourneren, indien u niet geheel tevreden bent over uw aankoop. U kunt de elektrische fiets binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retournering. Wij komen de fiets op een in overleg vastgestelde datum bij u ophalen waarna u uw geld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van ontbinding. Ook kunt u de fiets zelf terugzenden. U krijgt dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van ontbinding uw geld terug zodra wij de fiets binnen hebben of u kunt aantonen dat de fiets is verzonden. Wij hanteren voor elektrische fietsen altijd gratis bezorging binnen Nederland, echter de kosten voor het retour zenden zijn wel voor eigen rekening. Indien u verzendkosten heeft betaald voor een ander product dan een elektrische fiets, en u wenst dit product te retourneren, dan krijgt u van ons, naast het aankoopbedrag, ook de verzendkosten voor de heenzending terug. De directe kosten voor het retourzenden komen, net zoals bij elektrische fietsen, wel voor uw rekening. Indien uw retourzending is berust op een fout van onze zijde, nemen wij uiteraard de kosten voor onze rekening. Bij het retour zenden dient u wel met de onderstaande voorwaarden rekening te houden.

 • Retourvoorwaarden

  Bij iedere levering van onze elektrische fiets moet u als koper een pakbon tekenen ter ontvangstbevestiging. Controleer de elektrische fiets op eventuele beschadigingen voor u de pakbon tekent voor akkoord.

  Melden van retournering en direct retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

  De elektrische fiets is compleet en niet beschadigd.

  Melden van herroeping binnen 14 dagen na ontvangst, terugsturen binnen 14 dagen na herroeping.

  Het product dient niet gebruikt te zijn in de periode dat u de fiets hebt ontvangen en retour wilt sturen. Uiteraard kunt u wel een proefrit maken voordat u afrekent.

  Uw recht op retour vervalt niet maar wij brengen waardevermindering in rekening voor de eventuele schade die tijdens de proefperiode is gedaan. Voor zover deze schade het gevolg is van gebruik die verder gaat dan nodig is, om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen. Die kosten komen voor rekening van de koper.

  Wanneer aan de retourvoorwaarden is voldaan, kan het artikel op de volgende manier worden geretourneerd.

  Stuur aan Pro E-bike een bericht zodat bij de elektrische fiets bij u thuis weer kunnen ophalen. Voor het ophalen van de fiets rekenen wij 50 euro. Wij zullen dan met u contact opnemen voor een geschikte datum en tijdstip. Indien alles aan de retourvoorwaarden voldoet, zullen wij u het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van ontbinding naar het bij ons bekende rekeningnummer overmaken. Overige produkten dan elektrischefietsen kunnen retour gezonden worden naar Pro Ebike BV, Nijverheidsweg 13A, 3401 MC IJsselstein.

  NB: Fietsen die aan huis worden besteld/gekocht na een vrijblijvende proefrit zijn uitgesloten van recht op retour. Deze aankopen vallen niet onder de wet koop op afstand. Dat geldt alleen wanneer u de fiets na de proefrit bestelt. Indien u de fiets online hebt besteld is het recht van retour wel van toepassing.

  Ook kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de fiets gebruik maken van het formulier voor herroeping zoals u deze hier kunt downloaden >

   

Beste bezoeker,

Wegens de huidge maatregelen is het bezoeken van de showroom alleen mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch of per e-mail een afspraak maken.