0
Winkelwagen
€ 0,00

Service

Service staat bij Pro E-bike hoog in het vaandel en dat laten we u graag merken. Nog voordat u ons kwaliteitsproduct besluit aan te schaffen kunt u uitgebreid kennis maken met alle facetten van onze service, waarbij uw gemak voorop staat. Want u koopt een E-bike immers voor het gemak, nietwaar?

Gratis Proefrit maken

Voor een proefrit komen we graag kosteloos bij u thuis langs met een Pro E-bike naar keuze op een tijdstip dat u het beste uit komt. U hoeft daarom niet te reizen of een dag vrij te nemen om uw Pro E-bike uit te proberen, vragen te stellen en zo onze service te ervaren voordat u tot aanschaf overgaat.

Proefrit maken

Gratis Aflevering met monteur

Wanneer u uw Pro E-bike heeft besteld, wordt deze door een van onze servicemonteurs gratis binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd op een vooraf afgesproken tijd en datum.

Ook worden daar het zadel en het stuur exact op uw maat afgesteld voor maximaal comfort. Onze servicemonteur zal u een uitleg geven over het gebruik van de fiets, zodat u meteen met een goed gevoel op weg kunt. Accessoires verzenden wij met PostNL. Indien u niet thuis bent wordt uw bestelling indien mogelijk bij uw buren afgegeven. De accessoires worden binnen 5 werkdagen opgestuurd.

Garantie

Uiteraard zijn bij Pro E-bike de wettelijke garantievoorwaarden van toepassing. Dat houdt in dat een product datgene moet doen wat u in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast bieden wij een garantie zoals hiernaast in de tabel weergegeven. Uiteraard doet dit niets af aan de wettelijke garantie.

Tijdens de aangegeven periode in de tabel kunnen eventuele problemen worden opgelost door onze landelijke service- en onderhoudsdienst. Dit kan bij u thuis of op een andere locatie. U kunt ook bij ons langskomen aan de Nijverheidsweg 13A te IJsselstein. Afstel- en onderhoudswerkzaamheden vallen niet onder de garantie. Tijdens een servicebeurt stellen wij uw fiets uiteraard weer goed af.

Garantie Periode
Motor 2 jaar
Accu 2 jaar
Electronica 2 jaar
Frame 5 jaar
Overige onderdelen 2 jaar

Problemen met uw fiets? Mail naar service@pro-ebike.nl

Kwaliteit

Onze elektrische fietsen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hiervoor hebben wij de Pro E-bikes dan ook grondig getest op duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn alle modellen van de Pro E-bike goedgekeurd volgens de Europese EN15194-norm. Hierdoor weet u zeker dat u een oerdegelijk product voor een scherpe prijs krijgt en weten wij dat u tevreden zult zijn met uw aankoop.

Dat kan ook niet anders, want alle modellen van de Pro E-bike zijn uitgerust met de beste merkonderdelen van Shimano, AXA , Tektro en SR Suntour.

Onderhoud

Voor uw elektrische fiets is onderhoud erg belangrijk. Pro E-bike kan dit onderhoud verzorgen bij u aan huis voor een actietarief van €69,-.

Na de garantieperiode kunt u nog steeds tegen dit tarief het onderhoud bij Pro E-bike laten doen. Daarmee geniet u ook na de garantieperiode van onze goede service en perfect onderhoud van uw Pro E-bike bij u thuis, op uw werk of onderweg.

Onderhoud aanvragen

Handleidingen

Video

over pro e-bike

bekijk video

service en garantie

bekijk video

cavalli

bekijk video