0
Winkelwagen
€ 0,00

Service

Service staat bij Pro E-bike hoog in het vaandel en dat laten we u graag merken. Nog voordat u ons kwaliteitsproduct besluit aan te schaffen kunt u uitgebreid kennis maken met alle facetten van onze service, waarbij uw gemak voorop staat. Want u koopt een E-bike immers voor het gemak, nietwaar?

Gratis Proefrit maken

Voor een proefrit komen we graag kosteloos bij u thuis langs met een Pro E-bike naar keuze op een tijdstip dat u het beste uit komt. U hoeft daarom niet te reizen of een dag vrij te nemen om uw Pro E-bike uit te proberen, vragen te stellen en zo onze service te ervaren voordat u tot aanschaf overgaat.

Proefrit maken

Gratis Aflevering met monteur

Wanneer u uw Pro E-bike heeft besteld, wordt deze door een van onze servicemonteurs gratis binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd op een vooraf afgesproken tijd en datum.

Ook worden daar het zadel en het stuur exact op uw maat afgesteld voor maximaal comfort. Onze servicemonteur zal u een uitleg geven over het gebruik van de fiets, zodat u meteen met een goed gevoel op weg kunt. Accessoires verzenden wij met PostNL. Indien u niet thuis bent wordt uw bestelling indien mogelijk bij uw buren afgegeven. De accessoires worden binnen 5 werkdagen opgestuurd. U krijgt een track&trace code en de verzendkosten voor accessoires bedragen € 6,95 per bestelling.

Garantie

Uiteraard zijn bij Pro E-bike de wettelijke garantievoorwaarden van toepassing. Dat houdt in dat een product datgene moet doen wat u in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast bieden wij een garantie zoals hiernaast in de tabel weergegeven. Uiteraard doet dit niets af aan de wettelijke garantie. Voor aanvullende garantie voorwaarden zie: www.pro-ebike.nl/FAQ

Tijdens de aangegeven periode in de tabel kunnen eventuele problemen worden opgelost door onze landelijke service- en onderhoudsdienst. Dit kan bij u thuis of op een andere locatie. U kunt ook bij ons langskomen aan de Nijverheidsweg 13A te IJsselstein. Afstel- en onderhoudswerkzaamheden vallen niet onder de garantie. Tijdens een servicebeurt stellen wij uw fiets uiteraard weer goed af.

Garantie Periode
Motor 2 jaar
Accu 2 jaar
Electronica 2 jaar
Frame 5 jaar
Overige onderdelen 2 jaar

Problemen met uw fiets? Mail naar service@pro-ebike.nl

Kwaliteit

Onze elektrische fietsen voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Hiervoor hebben wij de Pro E-bikes dan ook grondig getest op duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn alle modellen van de Pro E-bike goedgekeurd volgens de Europese EN15194-norm. Hierdoor weet u zeker dat u een oerdegelijk product voor een scherpe prijs krijgt en weten wij dat u tevreden zult zijn met uw aankoop.

Dat kan ook niet anders, want alle modellen van de Pro E-bike zijn uitgerust met de beste merkonderdelen van Shimano, AXA , Tektro en SR Suntour.

Onderhoud

Voor uw elektrische fiets is onderhoud erg belangrijk. Pro E-bike kan dit onderhoud verzorgen bij u aan huis voor een actietarief van €74,95.

Na de garantieperiode kunt u nog steeds tegen dit tarief het onderhoud bij Pro E-bike laten doen. Daarmee geniet u ook na de garantieperiode van onze goede service en perfect onderhoud van uw Pro E-bike bij u thuis, op uw werk of onderweg.

Onderhoud aanvragen

Handleidingen

Video

over pro e-bike

bekijk video

service en garantie

bekijk video

cavalli

bekijk video